Nyheter

2017-01-02

tom-truedson

LANCom startar 2017 med en storsatsning på Entreprenadverksamheten.

Vi har glädjen att meddela att Tom Truedson har valt att ansluta sig till LANComs ständigt växande skara av kompetenta medarbetare.

Vi välkomnar Tom som börjar sin anställning som Entreprenadchef på LANComs huvudkontor omgående.

Tom kommer senast från Xtranet gruppen där han har haft en stor bidragande effekt på deras starka tillväxt på senare år i en position som Regionchef  för Västsverige. Tom kommer från en bakgrund först som tekniker och senare som projektledare och konsult inom företag som Bravida och ÅF.

 

 

 

 

 

 

 

2016-11-27

Ny Filialchef på LANComs filial i Stockholm

Ny Filialchef på LANComs filial i Stockholm

LANCom öppnar filial i Stockholm.

2 Januari 2017 slår LANCom upp portarna till den nya filialen i Stockholm.

Med Marcus Fredler vid rodret kommer filialen få en flygande start med många ny spännande uppdrag tillsammans med både nya och befintliga kunder och samarbetspartners.

Marcus Fredler kommer senast från en position som Operativ verksamhetschef på Xtranet gruppen AB. Marcus är uppvuxen i Stockholm med en ekonomiutbildning i botten och har ett förflutet inom företag så som Infratek och Netel.

 

 

 

 

2016-08-25

LANCom har slutfört en entreprenad inom områdena Fiber/nätverk, inomhus mobiltäckning, talat utrymningslarm och säkerhet på Hedin bils nya anläggning i Jönköping.

2016-06-15

LANComs senaste tillskott i bilparken har levererats.

lancom-bil

 

 

 

 

 

 

2015-06-08

LANCom har fått förtroendet att installera FTTH (Fiber To The Home) till 909 lägenheter i Marks bostäder´s fastighetsbestånd. Arbetet påbörjas i Oktober och kommer att pågå en bra bit in i 2016.

2015-06-03

LANCom förstärker med en ny tekniker!

Vi hälsar Tobias Aldengran välkommen till LANCom-familjen, Tobias blir den första i LANCom´s satsning på lärlingar för att stärka återväxten i branschen.

2015-04-07

LANCom har fått förtroendet att installera FTTH (Fiber To The Home) till 391 lägenheter i Alingsås hem´s fastighetsbestånd. Arbetet påbörjas i April och kommer att slutföras i September.

2015-03-16
LANCom förstärker med 2 nya tekniker!
Vi hälsar Mattias Söderlind och Peter Johansson välkomna in i LANCom-gänget och ser fram emot den resurs och kompetensförstärkning detta innebär för LANCom.