031-87 09 20 info@lancom.se

Om Oss

LANCom grundades 1993 och har under sin tid etablerat sig som nätverksintegratör till organisationer och företag, allt från småföretag till stora koncerner. LANCom har djup kompetens inom teknik och en väl fungerande projektorganisation, vilket borgar för lyckade projekt med nöjda kunder.

LANCom erbjuder lösningar inom kommunikation omfattande LAN, WAN, fiber, Trådlös kommunikation, Analys och Service och under senare tid har företagets verksamhet breddats med ytterligare två ”ben”. Det ena nya ”benet” är ”inomhus mobiltäckning” och det andra är ”Säkerhetssystem”.

LANCom har under många år levererat marknadens bästa kabelsystem från SYSTIMAX, ett strukturerat system för Data och Telefon med unik 20 års garanti. Nu levererar vi även certifierade system från TE/AMP, Brand Rex och Eurolan, vilka alla erbjuder 20 års systemgarantier. Ett kabelsystem fungerar som ryggrad i företagets datasystem och är grunden för säker och stabil drift.

Tillsammans med produkter från marknadens ledande tillverkare kan vi erbjuda allt från ekonomiska lösningar för det lilla företaget till de kraftfullaste systemen på marknaden för mer krävande applikationer. Vi är märkesoberoende, men vi har valt ut de produkter som håller hög kvalitet och som vi därmed har stor kunskap och erfarenhet av.

Vår projektstyrning gör att vi kan hålla strikta tidsplaner samtidigt som den medger snabba insatser för brådskande uppdrag. Våra goda förbindelser med tillverkare och distributörer ger oss kontroll över lagerstatus och med möjlighet att leverera snabbt och till konkurrenskraftiga priser.

Våran filosofi är enkel, ”I tid, till överenskommet pris, i samarbete med kunden, för högsta möjliga kvalitet”

Kontakta oss med ditt projekt, och se vad vi kan göra för dig!