Säkerhet

iStock_000033884690SäkerhetLarm | Passage | Brand

LANCom erbjuder ett varierat utbud av säkerhetslösningar i framkant av den globala tekniken. Dessa lösningar är baserade på vart enskilt områdes beprövade kompetens inom infrastruktur, IP-kommunikation, IT och säkerhet.

Våra lösningar avser att stärka säkerhetsverksamheten inom ett brett spektrum av branscher, både inom privat och offentlig sektor. Dessutom ger våra lösningar tillgång till ett stort spann av säkerhetslösningar med olika avancerade kombinationer och prisnivåer, det gemensamma med alla lösningar är hög kvalitet och kundnöjdhet.

LANCom samarbetar med några av de ledande leverantörerna av avancerade lösningar såsom: Schrak, Teletec, Axis, Milestone, Embsec och Insupport med flera.

Tillsammans kan vi erbjuda fullständiga lösningar för dagens företag och organisationers säkerhetskrav. Det gör det möjligt för organisationer att förutse, hantera och mildra säkerhet, trygghet och operativa risker. Genom att fånga relevant och meningsfull information från en mängd källor, och sedan analysera och korrelera ner detta för värdefulla insikter, är organisationen beväpnad med en fullständig överblick. Tillsammans med Superba visualiseringslösningar gör vi det möjligt för organisationen att bli mer proaktiv, effektiv, noggrann och säker!